Sejs-Svejbæk Skytteforening

Baner i Hårup:

Våben og kalibre: På banerne skydes der med alle de våben som banerne er godkendt til. På pistol er det alt fra kaliber .22 til kaliber .357 Magnum, også kaliber .45 - når vi taler moderne våben, og alle sortkrudts kalibre til og med kaliber .75 til sortkrudts skydning. På riffel skydes udelukkende kaliber .22 med moderne våben, men alle sortkrudts kalibre til og med .75. Desuden er der tilladelse til at skyde med jagtgevær med sortkrudt.

25 meter pistolbane: Der skydes med alle nævnte kalibre på en 10 baners vendbar skive opstilling (Duel anlæg).

50 meter geværbane: Der skydes med kaliber .22 på 6 baner med elektronisk Kongsberg markeringsanlæg.

Baner og kort


Terræn/Felt skydningsbane: Der skydes med pistol og revolver, på 5 baner fra 8 – 50 meter.

Sortkrudt skydning: Der skydes med gamle våbentyper, forlader- og baglader pistol/revolver, gevær, musket, karabin m.m. på 25 m. pistolbane og på 8 – 50 m. terrænbane.

Fra april til og med september skyder vi på udendørs baner i Hårup. Adressen er: Hårup Vestervej 10, 8600 Silkeborg. Se yderligere omkring skydedage og tidspunkter på fanebladet ”Skydetid og kontingent”.

Banen er placeret her:

Baner på Tyttebærvej v. Sejs skole:

Våben og kalibre: På banerne skydes der med de våben og kalibre som banen er godkendt til, hvilket udelukkende er kaliber .22.

15 meter pistol og geværbane: Der skydes med kaliber .22 på 7 baner med elektroniske markeringsanlæg.

Fra oktober til og med marts skyder vi på indendørsbanerne i kælderen under Sejs Svejbæk Skole. Adressen er: Tyttebærvej 1, Sejs, 8600 Silkeborg. Se yderligere omkring skydedage og tidspunkter på fanebladet ”Skydetid og kontingent”.

Banen er placeret her: